”U” Cluj / Miriuță ia întăriri de la fosta rivală

Dan Bucșa a evoluat pentru Universitatea Cluj în 59 de partide, iar din ianuarie va evolua în Ungaria, la Gyor ETO, formație pregătită de Vasile Miriuță / Foto: Dan Bodea

Intrat în ultimele 6 luni de contract fostul căpitan al Universității Cluj, Dan Bucșa, a ajuns la un acord cu oficialii echipei Gyori ETO FC, formaţia antrenată de fostul tehnician al rivalei ”Șepcilor roșii”, Vasile Miriuţă. Deși a fost titular de drept în utlimele două sezoane la ”U”, Bucșa a fost anunțat de actualul antrenor al alb-negrilor, George Ogăraru, că nu mai intră în vederile lui pentru partea a doua a sezonului în curs și, că este liber să-și caute un nou angajament.

Vestea a ajuns repede la Vasile Miriuță care nu a ezitat să le ceară șefilor fostei campioane a Ungariei să-i facă o ofertă mijlocașului de 26 de ani. Dan Bucşa va semna un contract valabil pentru două sezoane şi jumătate cu Gyori și se va prezenta la noua sa săptămâna viitoare, când va fi și prezentat oficial. Bucșa și reprezentanții clubului Universitatea au convenit pe cale amiabilă să întrerupă contractul începând cu data de 1 ianuarie 2015.

Dan Bucșa a fost achiziționat de ”U” Cluj din Germania și a evoluat pentru ”Șepcile roșii” în 59 de meciuri, marcând două goluri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu